Dacă ai 20 de minute pe zi, îți garantez că poți găsi echilibrul perfect între a fi mamă și antreprenor!

E timpul să descoperi cum să valorifici fiecare moment pentru tine și afacerea ta, fără să sacrifici timpul prețios cu familia. Această carte nu doar că îți va arăta cum să te organizezi mai bine, dar îți va deschide ochii la importanța prețuirii de sine ca fundament al succesului în toate aspectele vieții. Este timpul să îți revendici echilibrul — și să îl transformi în realitate. 

Sheryl Sandberg, COO Facebook a spus cândva așa ceva:

“Nu contează cât de ocupată ești — nu trebuie să fie un impediment pentru a construi o viață personală plină de sens și fericire. Este important să îți dai seama cât de crucial este să te echilibrezi între muncă și viața personală, și să te străduiești să excelezi în ambele.”

Hai să ne gândim un pic la treaba asta:

Oare CEO Facebook care a revoluționat lumea, conducând liderul social media, a aruncat niște vorbe în vânt, fără să știe ce zice atunci când a spus că noi toate ar trebui să ținem cont de acest aspect esențial al vieții moderne: echilibrul dintre carieră și viața personală?

Mesajul său subliniază ideea că, indiferent de cât de ocupate sunt activitățile noastre profesionale, nu ar trebui să ne neglijăm și să ne construim o viață personală împlinită și semnificativă.

Sandberg încurajează ideea că nu ar trebui să existe un compromis între succesul în carieră și fericirea personală. Chiar și cei mai ocupați profesioniști pot și ar trebui să caute modalități de a menține un echilibru sănătos, astfel încât niciuna dintre sferele vieții să nu sufere. Acest echilibru nu doar că sporește bunăstarea generală, dar poate chiar îmbunătăți performanța profesională, având în vedere că oamenii fericiți tind să fie mai creativi, mai motivați și mai eficienți.

De asemenea, Sandberg adresează o provocare implicită: aceea de a excela atât în carieră, cât și în viața personală. Acesta nu este un obiectiv ușor de realizat și necesită conștientizare, planificare și, cel mai important, punerea în practică a unor strategii de management al timpului și priorităților. Practic, ea sugerează că succesul într-o singură zonă nu trebuie să fie la costul sacrificării celeilalte.

Oferă-ți 20 de minute pe zi și îți garantez că poți să ai echilibru în viață

Îți cer, pentru binele tău, doar două lucruri relativ simple:

  • 20 de minute pe zi pe care să ți le aloci (îți ofer eu activitățile cele mai bune);
  • să ai mai multă încredere în tine, să te pui pe primul loc în viața ta, să îți faci ordine în viață.

Dacă înțelegi care este miza (să nu îți crească copiii fără tine, sau să te părăsescă bărbatul pentru că tu nu ai timp de ei), atunci o să ajungi la concluzia că nu cere prea mult și oricât de ocupată ai fi, vei găsi 20 de minute zilnic pe care să ți le oferi.

O carte genială pentru orice mamă-antreprenor
În ea vei regăsi metode de a-ți regăsi echilbrul în viață

 

Mai multe despre lucrurile acestea și activitățile pe care le puteți face în aceste 20 de minute, pentru a avea o viață echilibrată, poți citi în cartea „

Mama antreprenor: viața pe sârmă? De la haos la echilibru între viața de familie și cea de businessAm muncit la acestă carte, când am înțeles că am o istorie care te poate ajuta. Am descoperit multe cauze ale dezechilibrului și metode de a ne echilibra, din cercetările și ceea ce eu am învățat, din viețile celora cu care am lucrat și din viața trăită de mine.


Sau altfel spus, este o carte care se aplcă mai mult, decât se citește!

doar 50 lei + 26 lei taxa de livrare în aria de acoperire FAN Courier

Activitățile din această carte sunt ideale mămici antreprenoare!