Sunt Adina și sunt

 Productivity Coach for Entrepreneurs and Managers

Despre mine

Sunt antreprenor de o viață, deși am avut și o mulțime de job-uri înainte și după facultate.

Sunt din generația sandwich, cea care a trebuit să treacă podul dintre viața din societatea comunistă a părinților mei și perioada capitalismului liber de astăzi, din generația pentru care antreprenoriatul a însemnat învățare prin încercare – eroare, în care nu au existat cursuri, mentori, coaches…

După un parcurs ascendent destul de rapid, am avut un faliment care m-au costat viața profesională prin închiderea totală a afacerii și pierderea activității atât a mea cât și a soțului meu, pentru că noi lucram împreună la acea vreme în acel business.
S-a lăsat cu foarte multe pierderi și în viața de familie, pentru că am rămas și fără bani și fără o sursă de venituri, în chirie și cu doi copii mici.

Mai mult de 20 de ani am jonglat cu rolurile de fiică, mamă, soție, prietenă și antreprenoare, iar provocarea cea mai mare a fost să le împac pe toate. Nu am vrut să neglijez nici unul dintre roluri așa că am avut enorm de multe provocări în a le aduce în echilibru.

Am fost de multe ori pe punctul de a renunța – măcar la o parte din ele, și pentru intervale mari de timp am procrastinat. Nu o dată am ajuns în haos, burnout. Pentru o perioadă lungă de timp mi-am pierdut sănătatea și a fost nevoie să ies din zona executivă și familia mea să mă ajute în multe aspecte ale vieții mele. Am luat-o din nou și din nou de la capăt, în a găsi cea mai bună formulă prin care să pot să îmi onorez rolurile și în același timp să și fi sănătoasă, energizată, bucuroasă și fericită de viața mea personală și să am și timp pentru mine și hobby-urile mele.

Certificări și experiență

De profesie sunt inginer IT și am sintetizat, aplicat și extrapolat principiile de design, metodele cele mai simple, eficiente și practice, în mai toate ariile vieții mele. Am căutat întotdeauna progresele, studiile și descoperirile și am implementat și am aplicat tot ceea ce s-a putut și s-a potrivit în aspectele esențiale ale vieții mele.

Astăzi, de 4 ani încoace sunt antreprenoare, am mai multe activități și afaceri, lucrez cu plăcere, am energie, sunt într-o formă fizică mai bună decât acum 15 ani, câștig mai bine decât în oricare din perioadele mele active, am mai mult timp și mă ocup adesea de ceea ce iubesc și îmi place, călătoresc mai mult decât în oricare perioadă a vieții mele.

Cum te pot ajuta

Am șlefuit un program care, conține o ordonare și câteva metode eficiente de a obține în cel mai scurt timp claritate, prioritizare, echilibru între viața profesională și cea personală și mai mult timp pentru tine.
Toate metodele uneltele tehnicile din program le-am testat și utilizat personal, mai mulți ani, am lucrat cu ele pentru mai multe persoane care, toate au obținut o mult mai bună prioritizare, eliberare, echilibrare, în viețile lor profesionale, și astăzi au timp pentru ei și ceea ce iubesc.

În activitatea și munca noastră, mai ales în business și în proiecte în care creșterea este o miză, eșecurile reprezintă adesea trepte spre succes și se spune că, cu cât sunt mai multe, cu atât mai mare și mai previzibil va fi succesul.